Menu

+36 (70) 39 29 220 / +36 (70) 25 53 143

Tükör méretre vágva, csiszolva

Tükörre van szüksége? Akkor a legjobb helyen jár! Bármilyen fajtájú - méretű tükörrel állunk az Ön rendelkezésére. Síktükör, aranytükör, bronztükör, kémtükör, konkáv és konvex tükör raktárról! 3mm-től 6mm-es vastagságig: ezüst, bronz, kék, antik, arany, zöld színekben. Vállalunk tükörcsiszolást, ragasztást a helyszínen is, garanciával!

Bővebben...

Kém tükör, átlátszó tükör

A kémtükör olyan tükör,  amik az egyik oldalról nézve átlátszó azaz tükörként funkciónál, a másik oldalról nézve normál üvegként viselkedik, azaz kilátni rajta. Ezek a tükrök is vékony fémréteget kapnak. Csak úgy tud működni, hogy a megfigyelt oldalon világos, a megfigyelőén pedig sötét van. Sok helyen alkalmazzák, többek között biztonságtechnikai munkákra. (megfigyelés, anonim azonosítás, stb)

Bővebben...

Tükör keretezés méretre

Tükör keretezés az ön igényei szerint! Keretezett tükrök készítése az Ön igényeknek megfelelően. Tükör szállítás: a megrendelt tükröt, tükröket igény szerint házhoz szállítjuk.

Bővebben...

Tükör méretre vágva, csiszolva

Tükörre van szüksége? Akkor a legjobb helyen jár! Bármilyen fajtájú - méretű ( max 2.20mX3.21m tükörlap) tükörrel állunk az Ön rendelkezésére. Síktükör, aranytükör, bronztükör, kémtükör, konkáv és konvex tükör raktárról! 3mm-től 6mm-es vastagságig: ezüst, bronz, kék, antik, arany, zöld színekben. Vállalunk tükörcsiszolást, ragasztást a helyszínen is, garanciával!

Bővebben...

Konvex (convex) tükör

Konvex (domború) tükör. Főleg a közlekedés céljait szolgálják, illetve üzletek - áruházak oldalfalain található. Képalkotásuk a konkáv lencsékére hasonlít. A járművek oldal- és hátrapillantó tükreivel a vezető anélkül figyelheti meg a mögötte haladó forgalmat, hogy hátra kellene fordulnia. Ezek a tükrök egy tengely mentén görbültek. Ez a görbület megnöveli a látószöget, és segít belátni a holtteret.

Bővebben...

Konkáv (concav) tükör

A konkáv (homorú) tükörrel legtöbbször a fürdő szobában találkozhatunk. (borotválkozó- és a kozmetikai tükrök) Működésük: a felhasználó amikor belenéz a konkáv tükörbe, akkor gyújtótávolságon belülre kerül, így tükör nagyítja a látható képet.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára