Menu

+36 (70) 39 29 220 / +36 (70) 25 53 143

Üvegkár bejelentése

Mi a teendő Üvegkár esetén ha rendelkezünk biztosítással? A káreseményt a bekövetkezése után minél előbb, legkésőbb az észlelésétől számított 2 munkanapon belül jelentse be a biztosítónak. Ez történhet személyesen, telefonon, telefax útján, levélben, az üzletkötőnél, vagy az Önhöz legközelebb eső kirendeltségen, ill. az ügyviteli központokban. Számlánkat minden biztosító elfogadja.

Bővebben...

Beépítési garancia mit jelent?

Az üveg két legfőbb tulajdonsága hogy könnyen törik, és vág. Sajnos előfordul hogy szállítás során vagy beépítés közben megsérül az üveg vagy tükör. természetesen a pótlás a saját költségünkön történik!

Bővebben...

Hőszigetelt üveg 10 év gyári garanciával!

Hőszigetelt üveg 10 év gyári garanciával párásodás ellen!! Nagy örömünkre szolgál, hogy Ön is olyan tudatos leendő lakástulajdonos, aki nem akar 5 év múlva újra ugyanitt tartani és megint valamelyik üveges gyorsszolgálat hőszigetelt üveget forgalmazó cég honlapját böngészni, mert ismét műanyag ablak vásárlásra kell költenie.

Bővebben...

Milyen kárt fizet ki a biztosító üvegkárra?

Az ön szerződésében megtalálja a leírást, ami némely biztosítottnál változhat! A biztosító által kötött szerződésben foglaltak alapján az üvegkár teljes összegét megtéríti a társaság általában, illetve kérhet önrészt. Bizonyos értékhatár felett kárszakértő bevonását alkalmazza aki a helyszínen mér fel az üvegkárt.

Bővebben...

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára