Menu

+36 (70) 39 29 220 / +36 (70) 25 53 143

Korlát üveg csere, javítás, pótlás, gyártás

Sérült, betört, megreped az üvegkorlát üveg eleme? Korlátüveg csere, üveg korlát üveglap pótlása, üvegpótlása javítása oszloppal szerelt, pontmegfogásos vagy profilba rögzített kivitelben. Ragasztott üveggel (3+3, 4+4, 5+5), edzett üveggel, matt vagy fényes fóliával, fúrva, csiszolva). Netán egyedi fóliásat szeretne?

 

Pontmegfogásos üvegkorlát:
Ezek olyan egyedi szerkezetek, mikor a tervező vagy építtető nem szeretné látni az üveg éleinél megjelenő fém tartószerkezetet. A pontmegfogással rögzített üvegek pontszerűen vannak rögzítve az üvegeken lévő furatokon keresztül, öntartóak. Ezeknél a szerkezeteknél az üvegeket mindig edzett rétegekből kell legyártatni.

Profilba rögzített, ültetett (alsó sínes) üvegkorlát:  

Öntartó üvegfelület, mivel más tartóhoz vagy oszlophoz nincs rögzítve. A tartószerkezet egy alumínium, vagy acél U alakú sín, amely rögzíthető a födém oldalára, a födémbe besüllyesztve, vagy néhány cm magas profilban a padlón.

Oszlopokkal szerelve, vagy keretbe építve, vagy korlátüveg megfogókkal rögzítve:

Az üveglapokat fix rögzítőelemek tartják. A felhasznált üvegelemek többnyire ragasztott biztonsági üvegek, de rendelhető edzett üvegből, vagy edzett-ragasztott biztonsági üvegből is. Ha az üveg rögzítése furat segítségével történik, ott minden esetben edzett üveget kell alkalmaznunk.

Vállaljuk a sérült, reped, összetört korlát üveg cseréjét rövid határidővel!

Ingyenes helyszíni felmérés: A pontos, precíz gyártás előfeltétele a helyszíni felmérés.

Az általunk kiadott árajánlat elfogadása után előzetes időpont-egyeztetés után felvesszük a pontos méreteket, sablont készítünk - kérésre le szereljük a sérült korlátüveg darabot, melyet ideiglenesen lehet pótolni. ONLINE AJÁNLATKÉRÉS KORLÁTÜVEG CSERÉRE

Amennyiben korábban (az árajánlat kérésekor) nem tette meg, a helyszíni felméréskor tájékozódhat az üvegtípusokról, kapcsolódó szerelvényekről. 

Vissza a tetejére

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára