Az általunk elvégzett munkára és bizonyos üvegfajtákra garancia van.

Online ajánlatkérés hogyan működik?

Kérjen előzetes árajánlatot üvegezésre, és nem érheti váratlan kiadás. Néhány adat megadás után elküldi részünkre ajánlatkérést és az megérkezte után válaszolunk önnek. Mérje le a látható üveg felületet, nem kell mm pontosan, mert bizonyos üvegtípusoknál mindenképp szükséges a helyszíni méretvételezés.

Árajánlat készítés a helyszínen:

Ha nincs lehetősége az üveg lemérésére, vagy az ajánlatkérő kitöltésére, kérésre kiszállunk az ön által megadott címre és elvégezzük a helyszíni árajánlat készítést.

Hogyan működik a felmérés?

Önnel egyeztettet időpontban felkeressük önt az ön által megadott címen, ahol le tudjuk, pontosan mérni a cserélni való üveg felületet. Ilyenkor látjuk a beépítés körülményeit, cserélendő nyílászáró állapotát, beépítését. Ha előzetes árajánlatot kér, üveges munkára nem érheti meglepetés. Velünk kalkulálhat.

A hőszigetelt, thermo üveg 2 vagy akár 3 réteg üveg, légmentesen összeragasztva. Az üvegszerkezet vagyis a thermoplán üveg vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja meg. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragaszó anyaggal rögzítik az üvegekhez.

Ha thermó üvegről beszélünk van gyári thermó üveg és saját készítésű thermó üveg.

Csak gyári készítésű thermoplan üveget építtessen be nyílászárójába. A gyári thermó üveget kéz érintése nélkül, már eleve argongáz környezeteb készítik, így vállalnak akár 10 év garanciát is. A nem megfelelően készíttetett kézzel gyártott vagy gyenge minőségű thermo plán üvegek egy idő után a két üveg között be párásodik, és belülről piszkolódik.


 

Thermó üveg típusok, fajták:

A legnépszerűbb thermoüveg típus a 2 rétegű (4-16-4. lowE, argon), de van 2 rétegű thermó üveg osztóval, 3 rétegű thermó üveg és akár  3 rétegű thermó üveg osztóval.

Thermóüveg üvegfajta lehetőségek:

A thermoüveget kérésére bármilyen üveg összetételek le tudjuk gyártatni, garanciával és rövid határidővel. akár thermó üveg ragasztott biztonsági üvegből, akár parsol üvegből készült thermóüveg, de tejüvegből, vagy egyedi mintás vagy fóliás üvegből is 10 év gyári garanciával.

Miért előnyös a lowE bevonta, és mit jelenet?

A modern hőszigetelt (hang) üvegszerkezetekben úgynevezett bevonatos üvegeket használnak. Ezek a többnyire magas ezüst tartalmú bevonatok – egy hőtükröt képeznek, melyek csökkentik a belső, a lakótér felől a hősugárzásból eredő hőveszteség mértékét. Ezeket az ezüsttartalmú bevonatokat Low-e bevonatoknak nevezzük.

A Low-e megjelölés az angol low emissivity = alacsony hőátbocsátás kifejezés rövidítése.

Néhány hővédő üvegszerkezet fontosabb paraméterei:


Ajánlatkérés thermó üveg cserére, beépítésre

 

 

Thermo üveg pótlása, cseréje, beépítés a helyszínen