Menu

+36 (70) 39 29 220 / +36 (70) 25 53 143

Tükör szolgáltatások! Tükör méretre vágva, akár a helyszínen ragasztva, beépítési garanciával. Tükör megmunkálás. csiszolás, szögbecsiszolás, fazettázás, tükör keretezésIngyenes árajánlatkérés tüköre. Kész tükör katalógus

Tükör méretre vágva, csiszolva

Tükörre van szüksége? Akkor a legjobb helyen jár! Bármilyen fajtájú - méretű ( max 2.20mX3.21m tükörlap) tükörrel állunk az Ön rendelkezésére. Síktükör, aranytükör, bronztükör, kémtükör, konkáv és konvex tükör raktárról! 3mm-től 6mm-es vastagságig: ezüst, bronz, kék, antik, arany, zöld színekben. Vállalunk tükörcsiszolást, ragasztást a helyszínen is, garanciával!

Bővebben...

Tükör keretezés méretre

Tükör keretezés az ön igényei szerint! Keretezett tükrök készítése az Ön igényeknek megfelelően. Tükör szállítás: a megrendelt tükröt, tükröket igény szerint házhoz szállítjuk.

Bővebben...

Konvex (convex) tükör

Konvex (domború) tükör. Főleg a közlekedés céljait szolgálják, illetve üzletek - áruházak oldalfalain található. Képalkotásuk a konkáv lencsékére hasonlít. A járművek oldal- és hátrapillantó tükreivel a vezető anélkül figyelheti meg a mögötte haladó forgalmat, hogy hátra kellene fordulnia. Ezek a tükrök egy tengely mentén görbültek. Ez a görbület megnöveli a látószöget, és segít belátni a holtteret.

Bővebben...

Konkáv (concav) tükör

A konkáv (homorú) tükörrel legtöbbször a fürdő szobában találkozhatunk. (borotválkozó- és a kozmetikai tükrök) Működésük: a felhasználó amikor belenéz a konkáv tükörbe, akkor gyújtótávolságon belülre kerül, így tükör nagyítja a látható képet.

Bővebben...

Kém tükör, átlátszó tükör

A kémtükör olyan tükör,  amik az egyik oldalról nézve átlátszó azaz tükörként funkciónál, a másik oldalról nézve normál üvegként viselkedik, azaz kilátni rajta. Ezek a tükrök is vékony fémréteget kapnak. Csak úgy tud működni, hogy a megfigyelt oldalon világos, a megfigyelőén pedig sötét van. Sok helyen alkalmazzák, többek között biztonságtechnikai munkákra. (megfigyelés, anonim azonosítás, stb)

Bővebben...

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára