Menu

+36 (70) 39 29 220 / +36 (70) 25 53 143

Kém tükör, átlátszó tükör

A kémtükör olyan tükör,  amik az egyik oldalról nézve átlátszó azaz tükörként funkciónál, a másik oldalról nézve normál üvegként viselkedik, azaz kilátni rajta. Ezek a tükrök is vékony fémréteget kapnak. Csak úgy tud működni, hogy a megfigyelt oldalon világos, a megfigyelőén pedig sötét van. Sok helyen alkalmazzák, többek között biztonságtechnikai munkákra. (megfigyelés, anonim azonosítás, stb)

Ha a két szoba ugyanolyan világos, akkor a megfigyelő oldalról érkező fény csak másodjára tudja átlépni a tükröt. A megfigyelő oldaláról nézve a tér sötét, de minden jól látható. A megfigyelt oldalról az áttekintés világos, csak a kontúrok látszanak. Használják szembesítésre, szellemvasutakon, és a beosztottak megfigyelésére.

Kémtükör (reflexiós tükör / üveg) ára: 77.800.-ft / nm / + áfa csak megrendelésre kapható (előleg fizetése szükséges). Minősítés: 01/10

Elkészítési, gyártási idő kb 15 - 30 nap.

Tükör katalógus Tekintse meg tükör shopunkat..

 Akár pánikszoba ablaknak is beépíthető, bár akkor csak a biztonsági kivitel a megfelelő választás.

 

Ha felmerül önben a gyanú, hogy megfigyelik?

Ha felmerül önben a gyanú, hogy megfigyelik, vagy egy tükör válik önnek gyanússá, végezze el a következő, egyszerű tesztet: mutatóujjával érintse meg a tükröt. Ha az ujja  és a tükörkép között van egy kis rés, akkor ártalmatlan tükörrel áll  szembe, ha azonban összeér az ujj és a képe, akkor kémüveggel, kémtükörrel!

 

Blikk írása a kémtükörről itt olvasható

 

Vissza a tetejére

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára