Az általunk elvégzett munkára és bizonyos üvegfajtákra garancia van.

A zuhanykabin üvegpótlásról érdemes tudni:

Az utólag beépített, nagyáruházakban vásárolt (Obi, Praktiker, stb) műanyag, stb zuhanykabinok üvegek helyszíni szerelését nem vállaljuk de kérésére legyártjuk önnek az ön által megadott méretbe a zuhanykabin üveget. Általában többe kerül az üveg, mint a vásárolt zuhanykabin, így azt javasoljuk vegyen újat - abból szerelje ki az üveglapot - cserélje ki és kész.

Egyedi, épített üveg zuhanykabin üvegpótlása:

Csak az egyedileg méretre készített épített zuhanykabin elrobbant üvegének cseréjét, pótlását és újra gyártását vállaljuk. Mérje le az üveg felület helyét - ha kirobbant - vagy ha a másik oldal is úgyan olyan akkor azt. Online megadhatja a megközelítő méretet és egy nagyjából árat tudunk önnek adni. A pontos méretvételezéshez, helyszíni kiszállás szükséges.

Az épített üveg zuhanykabin üvegének pótlása a következő képen alakul:

  • Ön leméri a látható üvegfelületet, majd megküldi részünkre. (mellékelhet fotót is)
  • Ajánlatot adunk önnek - megközelítő árat-
  • Az ajánlat elfogadása után pontos helyszíni felmérésre van szükség, ahol megnézzük a beépítés körülményeit, a lehetőségeket. Pontos méretett veszünk, és ha szükséges a furatok miatt sablont  készítünk. Ott pontosul a végső ár is.
  • Az üveglapot megrendeljük, majd annak megérkeztekor önnel egyeztetett időpontban jövünk és beépítjük, beszereljük az elrobbant, betört zuhanykabin üvegét.

A várható költség több tételből áll: kiszállás (Budaörsről) 2 x (felméréshez + és a beépítéshez, ha szükséges sablon készítés, az zuhanyüveglap ára, beépítési munkadíj.

Zuhanykabin üvegpótlás megrendelése:

  • A helyszíni méretvételezéskor szükséges megrendelni, előleg fizetése szükséges. ha amennyiben eláll  a megrendeléstöl kiszállási díjat kell csak megfizetni.

Online ajánlatkérés hogyan működik?

Kérjen előzetes árajánlatot üvegezésre, és nem érheti váratlan kiadás. Néhány adat megadás után elküldi részünkre ajánlatkérést és az megérkezte után válaszolunk önnek. Mérje le a látható üveg felületet, nem kell mm pontosan, mert bizonyos üvegtípusoknál mindenképp szükséges a helyszíni méretvételezés.

Árajánlat készítés a helyszínen:

Ha nincs lehetősége az üveg lemérésére, vagy az ajánlatkérő kitöltésére, kérésre kiszállunk az ön által megadott címre és elvégezzük a helyszíni árajánlat készítést.

Hogyan működik a felmérés?

Önnel egyeztettet időpontban felkeressük önt az ön által megadott címen, ahol le tudjuk, pontosan mérni a cserélni való üveg felületet. Ilyenkor látjuk a beépítés körülményeit, cserélendő nyílászáró állapotát, beépítését. Ha előzetes árajánlatot kér, üveges munkára nem érheti meglepetés. Velünk kalkulálhat.


Zuhanykabin üvegezés biztosításra

Ha ön rendelkezik lakásbiztosítással vagy olyan jellegű biztosítással ami tartalmazza az üvegkár helyre állítását illetve a kár okozás helyre állítással kapcsolatos költséget akkor az alábbi módon kell eljárnia.

A biztosító társaságok az alábbi költésegeket számolják el:

  • Helyszíni árajánlat készítés, kárfelmérés, kiszállással
  • Új üveglap egyedi méretre vágott árát
  • Beépítési munkadíj + segédanyagok
  • Kiszállási költség a beépítéshez
  • Sérült üveg elszállítását, megsemmisítését

Vállalunk minden-nemű ablak, ajtó üvegezést zuhanykabin illetve kádparaván üvegpótlást, korlát üveg cseréjét - egyedi gyártással, üveges munkát szinte bármilyen típusú üveggel, thermó üveg cserét 10 év garanciával, törött üvegpótlást, törött - betört - eltört üveg termékek újra készítését és pótlását biztosítási kárrendezésre.