Menu

Lakossági és közületi üveg ( tükör) megmunkálás, üvegezés  06 70 392 92 20 / +36 70 255 31 43

Üvegcsiszolás

Az üveg csiszolását sok féle képen végezhetjük, attól függően, hogy milyen típusú anyagot, és hogyan szeretnénk megmunkálni. Az üveg csiszolása történhet egyenes vagy íves vonal mentén. A csiszolást követően az üveg élfényt kap amitől a megjelenése exkluzív lesz.

Bővebben...

Üvegragasztás

A modern technikának köszönhetően már olyan speciális eljárásra van lehetőség, amivel szinte láthatatlan módon lehet két vagy több üveget, illetve fémet egymáshoz rögzíteni. A víztiszta, UV fényre kötő anyag olyan stabil rögzítést tesz lehetővé, amely erősebb az üvegnél. uv üvegragasztás.

Bővebben...

Üveg laminálás

Az üveg laminálással egy biztonságos üveg szerkezetet hozunk létre, ez eljárás nem más, mint a kívánt számú üveglapok közé különleges fólia behelyezése, amely speciális kemencében hő és vákuum hatására aktiválódik.

Bővebben...

Üvegfúrás

Az üveg és tükör anyagokat két oldalról, a megfelelő átmérőjű csőfúróval fúrjuk. Vállalt csőfúró átmérők: 5 - 70 miniméterig. hagyományos illetve pontmegfogáshoz való süllyesztett kivitelben.

Bővebben...

Üveg (tükör) fazettázás

Üveg/Tükör fazettázás azaz szögbe csiszolás 1cm töl 5cm ig - de tükör vastagság függő. Fazettázás alatt az üveg vagy tükör szélén 5 fokos szögben készített csiszolást értjük. Az üveg vagy tükör kerületét meghatározott szögben csiszoljuk.

Bővebben...

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára