Menu

+36 (70) 39 29 220 / +36 (70) 25 53 143

Kádparaván készítés egyedi méretben

Egyedi üveg kádparavánt szeretne? Netán sérült összetört a kádparaván üvege? Vállaljunk kádparaván beépítést egyedi méretben az ön igényei szerint, illetve a már meg lévő kádparaván üveg cseréjét, üvegpótlását, üveg megmunkálását rövid határidővel, kedvező áron akár biztosítási kárrendezésre is.

Mi is a Kádparaván? A kád oldalára szerelt fix, vagy nyitható üveg. Ha az üveg fixre szerelt - alul, és oldalt fixen rögzített, az üveg tetejét a szemközti falról egy rozsdamentes cső segítségével merevíthetjük (méretfüggő). Ha zsanérok által nyitható, egy vagy kétszárnyú is lehet. A kádparaván praktikus módon alkalmassá teszi fürdőkádunkat a zuhanyzásra is. Rendkívül hasznos és esztétikus berendezési tárgy, ami igen rövid idő alatt költséghatékonyan kialakítható, hiszen nem igényel speciális, drága profilokat, illetve minimális a szerelvényigénye is.

  • – Felméréstől a beépítésig akár 1 hét alatt!
  • Minden kád méretére pontosan illeszkedik, egyedileg.
  • – Bármilyen kialakítás! Mérete és kialakítása tetszőleges fix, nyíló
  • – Akár az ön által megálmodott egyedi homok fújt mintával is!
  • – Exkluzív, modern megjelenés és igényes, prémium minőségű kádparaván

Ajánlatkérés menete:

A beépítést helyszíni felmérés előzi meg, a felmérés során pontosan meg illetve felmérjük az ön igényeit, kiszámoljuk a várható költségeket., illetve  a várható kivitelezés időpontját. Gyakorlatilag kap egy pontos árajánlatot.

Kádparaván  árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőinket biztosíthatjuk, hogy mind minőség, mind az ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel.

Hogyan alakul a kádparaván ára?

A kádparaván készítése, beépítés az alábbi tételekből adódik össze:

  • A kádparaván típusától (fix, nyitható, harmonika, kereszt rudas, stb)
  • A megmunkált kádparaván üveglap ára (Ön választja ki a típust, fajtát, vastagságot)
  • Felhasznált szerelvények ára: méret és  fajta (króm, szál csiszolt)
  • Beépítési költéség (tartalmazza a ragasztó, tömítő anyagok árát)
  • Kiszállási díjból (ami tartalmazza az üveglap kiszállítását is)

Átlagosan már pl ár: 70.000.-ft tól elérhető egyedi változatok (float edzett üveg 8mm üveg, fix kivitelezés, keresztrúd nélküli beépítéssel - nettó ár,kiszállás díj nélkül) Pontos árajánlatért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve kérjen helyszíni árajánlat készítést.

A helyszíni árajánlatkészítés kéréséről, feltételekről a 06 70 3929 220 telefonszámon informálódhat.

 

Tekintse meg tükör katalógusunkat ahol közel 40 db készre csiszolt különböző méretű tükörből is tud választani, kérésére helyszíni ragasztással.www.tukorshop.hu

Vissza a tetejére

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára