Menu

Térelválasztó üvegfal készítés, egyedi méretben

Egyedi fix üvegfalat térelválasztó üvegfalat szeretne? Törött, sérült az üvegfalban az üveg? Egyedi mintás üveget keres térelválasztó üvegfalába? Az üvegfal többnyire 8-10 mm vastag edzett üvegből készül kérésére akár ragasztott egyedi mintás fóliával is. Térelválasztó üvegfal, üvegportál, üveg szélfogó készíthető egyedi kialakítással.

A térelválasztó üvegfal az üvegfalak klasszikusa. Ahogyan a nevében is szerepel egy teret képes megosztani, leválasztani átformálni. akár dekorációs céllal, akár funkcionálisan is használható. Minőségi vasalatokkal, professzionális rögzítési megoldások jellemzik az üvegfal építést.

Ajánlatkérés menete:

A beépítést helyszíni felmérés előzi meg, a felmérés során pontosan meg illetve felmérjük az ön igényeit, kiszámoljuk a várható költségeket., illetve a várható kivitelezés időpontját. Gyakorlatilag kap egy pontos árajánlatot, munkalapot.

Térelválasztó üvegfal árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőinket biztosíthatjuk, hogy mind minőség, mind az ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel.

Pontos árajánlatért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve kérjen helyszíni árajánlat készítést.

A helyszíni árajánlatkészítés kéréséről, feltételekről a 06 70 3929 220 telefonszámon informálódhat.

Vissza a tetejére

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára