Menu

Drótüveg méretre vágás, beépítés, csere, javítás, pótlás

Betört, sérült, elrohadt a drótüveg? Drótüveg csere a legjobb áron! Kérje ajánlatunkat még ma! A huzalhálós vagy közismert nevén drótüveg a biztonsági üvegek közé sorolható.

Huzalhálós (drót) üveg: Üvegvastagság: 6 mm-es. Előállítása: A folyékony üvegbe dróthálót fektetnek.

Hozzáadott színezőanyaggal érhető el a drótüveg színe.

A drótüveg felhasználási területe:

Elő tetők, pince ablakok, garázs ablakok, raktár ablakok - ajtó ablakok, kényszer ablakok, erkélyüveg (főleg panel lakásoknál), hűtő polc, korlátüveg, oldal üvegszélfogó,

Fehér (színtelen), sárga, bronz színben gyártják. A drótüveg a benne lévő drótháló miatt erős, nagyobb nyomásnak is ellenáll. Esetleges törés esetén nem esik szét, csak reped. A drótháló egyben tartja, így a törése viszonylag biztonságos.

A drótüveg sajnos nem idő álló!!

A drótüvegben lévő fémszál folyamatosan a hő hatásának van kitéve (hőingadozás) ami az üveg hőfelvételi képességével nem egyforma, így szépen lassan a drótüveg magától megreped, (mert mozog benne a fémszál a hőhatás miatt) és elkezd a benne lévő fémháló rozsdásodni, így folyamatosan gyengítve az üveg szerkezetét.

Még több infó a drót üvegről!

 

Vissza a tetejére

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára