+36 70 255 3143 Ajánlatkérő űrlap

Hőszigetelt thermoüveg cseréje, beépítése

Betört, sérült, megrepedt, bepárásodott, piszkos lett belülről a thermó hőszigetelt dupla üveg?

Vállaljuk törött, sérült, betört, kihordási idejét múlt,  2 - 3 rétegű thermoplán - thermo -hőszigetelt üveg üvege pótlását - cseréjét akár biztosítási kár rendezésre is bármilyen üvegösszetétellel, réteg rendel.

Hőszigetelt ablaküveg cseréje

A betört vagy belülről piszkos illetve párás az ablaküveg, akkor a hőszigetelt üveget cserélni kell. Cserélni kell attól függetlenül, hogy csak egyik oldalt sérült meg, vagy repedt meg és a másik ép maradt, sajnos cserélni kell az egész theromplán üvegtáblát.

Hőszigetelt üveg javítása:

Ha az még eddig megbontatlan, azaz gyári ablak-ajtóüveg üveg cseréről beszélünk, itt a javítás szó az irányadó. A sérült üveget ki kell cserélni, ez javításnak számít. Azt gondolnánk, hogy nem lehet szétszedi a nyílászárót, de pikk – pakk le lehet pattintani a léceket és már ki is lehet szerelni a sérült thermo üveglapot. Fa ablak – ajtó hőszigetelt üveg cseréjénél elfordulhat, hogy a fa léc a feszítéskor meg pattan, illetve a már festett rész le jön, de ez ritka és javítható. Gitt – festék.

Hőszigetelt üveg cseréje:

Hőszigetelt üveg cseréjekor méretpontos méretezésre van szükség. Az ablak-vagy ajtó szegélynél látszik a keret – léc, ott láthatjuk, honnan indul az üveglap.  Ilyenkor láthatjuk az üveg rétegrendjét is. Néhány gyártó az thermóüveg lécébe (másnéven- távtartó léc) bele gravírozza a pontos rétegrendet – és a méretet – ez legyen irányadó.

Az thermo üveglap méretéből az ékelés miatt átlagosan 5 mm vissza kell számolni oldalanként, hogy majd a behelyezett illetve beépített hőszigetelt üveget ki tudjuk ékelni, ezáltal be is tudjuk állítani a pontos ajtó – ablak záródást üvegcsere után.

Ajánlatkérés thermo üveg cseréjére online itt elérhető

Miért is fontos az thermoüveget kiékelni?

Ha nem ékeljük ki a thermó üveget, akkor nem fog megfelelően záródni az ablak – ajtó. Akár el is tud vetemedni az ajtó-ablak keret így hiába csukjuk be majd a nyílászárót, oldalt be fog jönni a hideg levegő. Van, amikor feszültség keletkezik az ajtó - ablakkeretbe és ez miatt bármikor el tud pattanni a beépített hőszigetelt üveg.

Az ékelésre azért is van szükség, hogy a beépített thermo üveg súlya ne húzza el az ablakot.  Ha rosszul építjük be a thermo – hőszigetelt üveget, akkor nem fog megfelelően záródni a nyílászáró. Sokszor találkoztunk beépítés közben azzal a jelenséggel, hogy nem a gyári értékeknek megfelelő üveglap volt beépítve. Szakavatott szemek észreveszik, hogy ha az üvegen nincs pl lowE bevonat!

Hogyan látható hogy van e lowE bevonat a thermó üvegen?

Ha oldalról nézzük a hőszigetelt üveget, akkor a fénybe tükröződik, nehezebben lehet átlátni rajta.

Mi csak gyári lowE, argon gázzal készült thermó hőszigetelt üveget építünk be melyről gyári igazolást adunk melyet a gyár állít ki!

saját készítésű thermó üveg estében nem lehetősége a lowE bevonatott felvinni, mivel a lowE bevonatos üveget csak speciális thermóüveg készítő géppel lehetséges elkészíteni. A lowE bevonatos thermo üveget üveggyárban géppel készítik, argon környezetben emberi kéz érintése nélkül.

A gyári hőszigetelt üvegek minden esetben rendelkeznek gyári igazoló papírral, ami tartalmazza a gyár által vállalt k- értéket, az üveglap méretét, rétegrend rétegrendjét, adatait.  Ha önnek nem adnak ilyen papírt, akkor az üvege nem lowE bevonatos.

Gyári thermó üveg - saját készítésű thermó üveg?

Ha thermoplan üvegről beszélünk van gyári thermó üveg és saját készítésű thermó üveg. Csak gyári készítésű thermoplan üveget építtessen be nyílászárójába. A gyári hőszigetelt thermó üvegről minden esetben a gyár kiállít egy egyedi, az ön megrendelését (méretek, üveg összetétel, gyártási időpont) tartalmazó gyári igazolást. A gyári thermó üveget kéz érintése nélkül, már eleve argongáz környezeteb készítik, így vállalnak akár több év garanciát is.

A nem megfelelően készíttetett kézzel gyártott vagy gyenge minőségű thermo plán üvegek egy idő után a két üveg között be párásodnak, és belülről piszkolódnak Mi csak gyári hőszigetelt thermó üveget építünk be!

Vállaljuk törött, sérült, betört hermo -hőszigetelt dupla üveg, triplaüvegezés üveg üveg pótlását - cseréjét, beépítését fa vagy fém ablakba, ajtóba, keretbe helyszínen kiszállással, biztosítási kárrendezésre is. Vállalunk törött, sérült (2-3 rétegű) hőszigetelt üveg, thermoüvege cserét, hőszigetelt üveg pótlását rövid határidővel bármilyen üveg fajtával és üveg réteg rendel, összetétellel.

Gyári thermó hőszigetelt üveg beépítés gyári garanciával! Akár biztosítási kár rendezésre is. Hőszigetelt üveg csere

Még több tudnivaló a hőszigetelt üveg cseréjéről, beépítéséról, stb

 

 

 

Üveges24 Budaörs

Hőszigetelt thermo üveg csere

Uveges Budaörs