+36 70 255 3143 Ajánlatkérő űrlap

Üvegkorlát üveg pótlása, cseréje beépítéssel is

Berobbant, betört, megrepedt az üveg korlát üvege?

Egyedi Üveges munkák

Zuhanykabin, kádparaván, üvegajtó, konyha hátfal üveg készítés

Egyedi üveges munkák kivitelezése

Vállaljuk törött, sérült, berobbant biztonsági korlátüveg gyártását az Ön által megadott méretek, tervrajz alapján, vagy helyszíni méretvételezés (sablonozás) után rövid határidővel, biztosítási kárrendezésre is.

Betört a korlátüveg magától?

Akkor érdemes megnézni nem süllyedt-e meg a korlát. A legtöbb esetbe az a korlát üveg pattan- törik el, amit utoljára raktak be.

Miért? Ha egy mm-et elcsúsznak korlát építése közben, az a korlát végére több mm-er eltérés is jelent. Így az előre legyártott korlátüveg feszülni fog a helyén. Volt ahol 2 x ki kellett kicserélni ez miatt a korlát üveglapot. Sablon készítés után már nem volt gond. Ha lesablonozzuk, akár eleve kijavítva megváltozott felfogató lyukkal szereljük vissza.

Online ajánlatkérés hogyan működik?

Kérjen előzetes árajánlatot üvegezésre, és nem érheti váratlan kiadás. Néhány adat megadás után elküldi részünkre ajánlatkérést és annak megérkezte után válaszolunk önnek. Mérje le a látható üveg felületet, nem kell mm pontosan, mert bizonyos üvegtípusoknál mindenképp szükséges a helyszíni méretvételezés. Küldhet fotót is.

Árajánlat készítés a helyszínen:

Ha nincs lehetősége az üveg lemérésére, vagy az ajánlatkérő kitöltésére, kérésre kiszállunk az ön által megadott címre és elvégezzük a helyszíni árajánlat készítést.

Hogyan működik a felmérés?

Önnel egyeztettet időpontban felkeressük önt az ön által megadott címen, ahol le tudjuk, pontosan mérni a cserélni való üveg felületet. Ilyenkor látjuk a beépítés körülményeit, cserélendő nyílászáró állapotát, beépítését. Ha előzetes árajánlatot kér üveges munkára nem érheti meglepetés. Velünk kalkulálhat.

Üveges24 Budaörs

Hőszigetelt thermo üveg csere

Uveges Budaörs