+36 70 255 3143 Ajánlatkérő űrlap

Egyedi, épített üveg zuhanykabin üveg pótlás

Berobbant, betört a zuhanykabin üvege, üvegfala, ajtaja?

A zuhanykabin üvegpótlásról érdemes tudni:

Az utólag beépített  nagyáruházakban vásárolt (Obi, Praktiker, stb) műanyag, stb zuhanykabinok üvegek helyszíni szerelését nem vállaljuk de kérésére legyártjuk önnek az ön által megadott méretbe a zuhanykabin üveget. Általában többe kerül az üveg, mint a vásárolt zuhanykabin, így azt javasoljuk vegyen újat - abból szerelje ki az üveglapot - cserélje ki és kész.

Egyedi, épített üveg zuhanykabin üvegpótlása:

Csak az egyedileg méretre készített épített zuhanykabin elrobbant üvegének cseréjét, pótlását és újra gyártását vállaljuk. Mérje le az üveg felület helyét - ha kirobbant - vagy ha a másik oldal is úgyan olyan akkor azt. Online megadhatja a megközelítő méretet és egy nagyjából árat tudunk önnek adni. A pontos méretvételezéshez, helyszíni kiszállás szükséges.

strong>Az épített üveg zuhanykabin üvegének pótlása a következő képen alakul:

  • Ön leméri a látható üvegfelületet, majd megküldi részünkre. (mellékelhet fotót is)
  • Ajánlatot adunk önnek - megközelítő árat-
  • Az ajánlat elfogadása után pontos helyszíni felmérésre van szükség, ahol megnézzük a beépítés körülményeit, a lehetőségeket. Pontos méretett veszünk, és ha szükséges a furatok miatt sablont  készítünk. Ott pontosul a végső ár is.
  • Az üveglapot megrendeljük, majd annak megérkeztekor önnel egyeztetett időpontban jövünk és beépítjük, beszereljük az elrobbant, betört zuhanykabin üvegét.

A várható költség több tételből áll: kiszállás (Budaörsről) 2 x (felméréshez + és a beépítéshez, ha szükséges sablon készítés, az zuhanyüveglap ára, beépítési munkadíj.

Zuhanykabin üvegpótlás megrendelése:

  • A helyszíni méretvételezéskor szükséges megrendelni, előleg fizetése szükséges. ha amennyiben eláll  a megrendeléstöl kiszállási díjat kell csak megfizetni.

Online ajánlatkérés hogyan működik?

Kérjen előzetes árajánlatot üvegezésre, és nem érheti váratlan kiadás. Néhány adat megadás után elküldi részünkre ajánlatkérést és az megérkezte után válaszolunk önnek. Mérje le a látható üveg felületet, nem kell mm pontosan, mert bizonyos üvegtípusoknál mindenképp szükséges a helyszíni méretvételezés.

Árajánlat készítés a helyszínen:

Ha nincs lehetősége az üveg lemérésére, vagy az ajánlatkérő kitöltésére, kérésre kiszállunk az ön által megadott címre és elvégezzük a helyszíni árajánlat készítést.

Egyedi Üveges munkák

Zuhanykabin, kádparaván, üvegajtó, konyha hátfal üveg készítés

Egyedi üveges munkák kivitelezése

Üveges24 Budaörs

Hőszigetelt thermo üveg csere

Uveges Budaörs