+36 70 255 3143 +36 70 364 42 20 Ajánlatkérő űrlap

Ragasztott biztonsági üveg

Ragasztott biztonsági üvegnek hívjuk azokat az üvegeket amelyek legalább 2 lapból állnak és a két lap közé, fólia van laminálva.

Biztonsági üvegből két fajta, 2 féle létezik a minősített és a minősítéssel nem rendelkező üveg.

 

Minősített üveg: Az a biztonsági üveg, amelyről van igazolás amely tanúsítja az üveg biztonsági fokozatát. pl ragasztott biztonsági üveg.

Minősítéssel nem rendelkező biztonsági üveg pl az az üveg, amit mi, vágó asztalon állítunk össze. pl vitrin ajtót, üveglapot (2db) laminálunk össze, hogy törés esetén ne hulljon darabokra. Funkcióját ez is ellátja, olcsóbb is de nem minősített üveg.

 

A fólia lehet átlátszó, matt, színes de akár egyedi mintával ellátott fóliát is lehet a 2 üveglap közé laminálni. Szinte bármilyen üvegfajtából tudunk ragasztott VSG laminált biztonsági üveget készíteni.

  • Akár dekorációs üvegként is álcázható a biztonsági üveg, hiszen vállaljuk egyedi mintás ragasztott biztonsági üveg gyártást, rövid határidővel.

A ragasztott biztonsági üveg vágható, fúrható, az élei csiszolható, edzhető, festhető

Jellemző méretek, vastagságok. 3+3, 4+4, 5+5, 6+6, 8+8   :)

Ragasztott  biztonsági üvegre van szüksége?

Vállaljuk a biztonsági üveg méretre szabását, egyedi formára vágását, megmunkálását (fúrás, csiszolás, és ha szükséges edzését) beépítését a helyszínen is rövid határidővel biztosítási kár rendezésre is.

Tovább a kategóriában: « Biztonsági üveg Vasmentes üveg »