+36 70 255 3143 +36 70 364 42 20 Ajánlatkérő űrlap

Edzett üveg

Edzett üveg gyártás. Biztonsági üveg, bababiztos üveg 300 fokig hőálló. Az edzett üveg nem egy üvegfajta igazából, hanem egy hőkezelési eljárás amivel az üveget sokkal ellenállóbbá tesszük a környezeti kihatásoknak. Az edzett üveg biztonságos jellegét az adja, hogy berobbanáskor tompa élű üvegszilánkokra hullik szét pl: autó oldalüveg, és nem okoz sérülést.

Az edzett üveg (ESG) minősítéssel nem rendelkező biztonsági üveg. Csak abban az esetben kap minősítést, ha biztonsági szendvicspanelként kerül beépítésre.

Az edzett üveg egyben biztonsági üveg is. Bababiztos üveg.

Az edzett üveg vágható, fúrható, az élei csiszolható, edzhető, festhető, laminálható az edzés előtt! Az edzett üveg megmunkálása: Az első lépésként az edzett üveget méretre vágjuk, megrendelés szerint csiszoljuk igény szerint fúrjuk ha szükséges. Ha kész az üvegdarab azaz megvan munkálva akkor elvisszük az edzőbe, ahol az üveget egy melegítési eljárással megedzik.

Hogyan készül az edzett üveg?

Az üveget felhevítik közel 800 Celsiusra majd levegővel visszahűtik, több alkalommal, ezt a folyamatot nevezzük üveg edzésnek.

Az edzett üvegből az alábbi üvegipari termékek készülhetnek:

Üvegfal, hűtőpolc, munkagép üveg, bútor üveg, üveg dohányzó asztal, CNC betekintő üveg, üveg vitrin, leheletvédő üveg kínáló pultokhoz, zuhanykabin és oldalfal, kádparaván, zuhanyfal, zuhanyajtó, korlát üveg, üveg étkezőasztal, üveg asztallap. biztonsági üveg, babbiztos üveg,

Az edzett üveg tulajdonságai

Az edzett üveg biztonságos jellegét az adja, hogy berobbanáskor tompa élű üvegszilánkokra hullik szét pl: autó oldalüveg, és nem okoz sérülést.

Edzett üveg árak: kérjen ajánlatot +36 70 39 29 220 Edzett üvegre van szüksége?

Vállaljuk az edzett üveg (méretre szabását) elkészítését, megmunkálást, edzett üvegből készült üveges termékek elkészítését, gyártását, helyszínre való kiszállítását, rövid határidővel.

Tovább a kategóriában: « Hőszigetelt üveg Vasmentes üveg »