+36 70 39 29 220 Ajánlatkérés

Drót üveg

Huzalhálós (drót) üveg egyben biztonsági üveg is! A drótüveg a benne lévő drótháló miatt erős, nagyobb nyomásnak is ellenáll. Esetleges törés esetén nem esik szét, csak reped. Ezért egyben biztonsági üvegként is funkciónál.

Hogyan készül a drótüveg?

Drótüveg olyan termék, amelybe a dróthálót már a gyártás során belerakják. A folyékony üvegbe dróthálót fektetnek. A drótüvegen nem lehet átlátni de a fényt átengedi.

A drótüveg felhasználási területe: Elő tetők, pince ablakok, garázs ablakok, raktár ablakok - ajtó ablakok, kényszer ablakok, erkélyüveg (főleg panel lakásoknál), hűtő polc, korlátüveg, oldal üvegszélfogó.

A drótüveg sajnos nem idő álló!

A drótüvegben lévő fémszál folyamatosan a hő hatásának van kitéve (hőingadozás) ami az üveg hőfelvételi képességével nem egyforma, így szépen lassan a drótüveg magától megreped, (mert mozog benne a fémszál a hőhatás miatt) és elkezd a benne lévő fémháló rozsdásodni, így folyamatosan gyengítve az üveg szerkezetét. A legsérülékenyebb a sárga színű huzalhálós üveg azaz a drótüveg, hiszen itt a drótüveg sárga színe miatt még intenzíven szívja magába a meleget a drótüveg.

Drótüveg helyett biztonsági üveg:

Kiváltható, akár ragasztott biztonsági üveggel (matt fóliával) - így a fényáteresztő képessége megmarad de átlátni nem lehet rajta, és egyből biztonsági üveggé válik hiszen egy ragasztott biztonsági üveget még baltával is nagyon sokáig tart szétverni, azaz nehéz bejutni a ragasztott biztonsági üveggel védett helységbe.

Edzett ragasztott biztonsági üveggel - így még erősebb - keményebb üveglapot kapunk, és ha funkciója engedi thermo üveggel is lehet helyesíteni. Funkció függő.

Vállaljuk törött, sérült, betört ajtóban, ablakban Drótüveg üveg pótlását akár a helyszínen is, biztosítási kárrendezésre is. Drótüveg szerelés fa, fém, vas és műanyag nyílás záróba, ajtóba, ablakba, pice ablakba. Drótüvegezés, részletek..

Tovább a kategóriában: « Hőszigetelt üveg