Menu

+36 (70) 39 29 220 / +36 (70) 25 53 143

Üvegragasztás

A modern technikának köszönhetően már olyan speciális eljárásra van lehetőség, amivel szinte láthatatlan módon lehet két vagy több üveget, illetve fémet egymáshoz rögzíteni. A víztiszta, UV fényre kötő anyag olyan stabil rögzítést tesz lehetővé, amely erősebb az üvegnél. uv üvegragasztás.

A ragasztástechnikai ipar egyre több speciális terméket állít elő, amivel egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a különféle szerelési ragasztási műveleteket. A ragasztók sem egyformák, különbözőségeik meghatározhatják, hogy melyik milyen feladatokra alkalmazható.

UV üvegragasztás:

Ennek a különleges ragasztási technikának köszönhetően lehetőségünk nyílik két üvegfelület egymáshoz rögzítésére, láthatatlan módon. A víztiszta, UV fényre kötő anyag olyan stabil rögzítést tesz lehetővé, amely erősebb az üvegnél, ráadásul kiemelkedő teherbírással. Így készülhetnek az akváriumok, az üvegvitrinek, üvegpolcok, egyedi tükrök és még sok egyéb használati tárgy. Létezik olyan típusú UV lámpa, amelyik szinte azonnal kiköti a ragasztót, és van olyan, ahol van idő a korrekcióra. Ez mindig attól függ, hogy a feladatnál mi az elérendő cél. Az UV ragasztókat csak olyan felületeken csak alkalmazni, ahol a két ragasztási felület közül legalább az egyik oldal átlátszó, mert a fénynek el kell jutnia a ragasztóhoz.

Vissza a tetejére

Üvegre, tükörre, képkeretre, nyílászáróra, csiszolt - vágott (asztal) üveglapra vagy egyéb üveges munkára van szüksége? Töltse ki ár ajánlatkérő űrlapunkat, és hamarosan megküldjük ajánlatunkat! Online ajánlatkérés Üveges munkára